Sol og sommervær på Lista

Man trenger ikke å reise til syden når været er slik det har vært her i dag.  Vindstille, skyfri himmel og godt og varmt. I dag valgte jeg å holde meg ved sjøen.  Jeg syns det er fint her når det blåser og bølgene slår mot land, men jammen er det fint i slikt vær som i dag også.img_2010Startet dagens tur i Borhaug, og etter å ha passert de små, koselige og hvitmalte husene gikk turen videre rundt Tjørveneset.  img_2015Sist jeg gikk der var det ikke dyr ute på beite, men nå er de sluppet ut, både sau og kyr.DCIM100GOPROGOPR4707.JPGTara bryr seg ikke om husdyr, og godt er det, for vi møter mange nå for tiden.img_2018Vi gikk litt på Bausjesanden før vi gikk veien tilbake til Borhaug.  Da var vannflasken til Tara tom og hun var tørst.  I Borhaug traff jeg helt tilfeldig min bror Kåre og hans samboer Marit-Gun. De bor mellom Kristiansand og Lillesand, men var på sykkeltur fra Lista fyr og skulle videre til Farsund.  De var sammen med en hel gjeng, så jeg fikk ikke snakket så mye med dem, men hyggelig var det.  Har et kort glimt av dem i videoen lenger nede.img_2044Etterpå koste vi oss i sola på terrassen (også i videoen).img_2049Nå ligger Tara på teppet foran inngangsdøra og venter på Gry som snart kommer hjem. Har så vidt snakket med henne, og det virker som det har gått veldig fint med Balto.  Det kommer jeg tilbake til.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: