En spesiell dag

Det ble en veldig spesiell dag i dag!  Vi har vært så heldige å hatt fine, gode Balto hos oss en uke.  Mange fine turer har det blitt, og mye kos, men også utfordringer.  Som med oss mennesker, er det ikke alltid dyr passer sammen.  Balto og Tara gjorde dessverre ikke det. Vi skulle så gjerne ønske at det fungerte slik at Balto kunne blitt her litt lenger, men slik det ble var det ikke bra for verken Balto eller Tara.img_1839I dag dro Balto og Gry avgårde til det som forhåpentligvis blir Baltos for-alltid-hjem.  Gry har lang erfaring med omplasseringshunder, og det er godt å vite at hun ikke «slipper» Balto før hun er trygg på at dette er det aller beste for han.gptempdownloadMerket på Tara at det ble stille i dag, og vi valgte å ta det veldig rolig.  Hun har vært ekstra kosete i dag, og vi har «snakket» mye sammen.  Det ble derfor ikke noen lang tur i dag.  Kun en tur til området rundt Lista fyr.  Der har de sluppet ut en flokk med alpakkaer.  Flotte dyr.img_1975Ellers har Tara slappet av ute i hagen.Vi hadde også en fin kveldstur i det flotte været vi har her nå, og hilste på kuer og sau som beiter i nabolaget.img_1978Nå håper og tror vi at Balto får det veldig bra. Han fortjener det.img_1847-1 Her en kort video fra min og Taras kveld:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

Ett svar til “En spesiell dag”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: