Rolig tur i Lista vindmøllepark

Etter 17.mai har været blitt bedre og bedre.  I dag var det godt og varmt her på Lista. Da passet det fint med en rolig tur i dag.  Tara og jeg tok turen opp i den ene delen av vindmølleparken.  Til tross for at vi hadde vindmøller på alle kanter var det stille og fint der oppe i dag, og vi fant mange fine steder hvor vi satte oss ned og slappet av i sola.img_1927På denne turen er det mange steder hvor Tara kan sitte og speide etter dyr, men i dag så vi ingen.  Bare fugler, og de er det mange av og de høres godt.img_1937Det var litt disig i dag, så sikten ut mot havet var ikke den beste, men fint uansett.img_1926

Når jeg og Tara dro, ble det stille hjemme, og Balto tok en liten ekstra lur, før de gikk en liten tur ut i finværet. De startet fra Hervoll mølle. Det går en gammel kjerrevei videre derfra. En liten bekk renner langs veien og sørger for at Balto får litt vann underveis. Videre gjennom beiteområder passerte de noen små vann, og her kom ett rådyr ruslende.

img_1962

Det snudde og hoppet lett tilbake da det oppdaget Balto og Gry. Det er lett terreng å rusle videre i, før de kom opp på toppen av Skeibrokrøysa. Balto liker også å bare sitte å nyte utsikten.img_1965Sola ble nok litt varm, og så blir han så trøtt når han bli koset med, så etter en stund, krøyp han i skyggen og sovnet godt.

Her en video fra Tara og min sin tur.  Her kan du se hvor rolig og fint vi hadde det i dag:

Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: