Ny tur til Olavsvarden

Etter noen hektiske dager med ny hund i huset bestemte vi oss for en liten tur-vri i dag. Vi gikk til samme sted, men startet fra hver vår side. Tanken var at både Tara og Balto skulle få gå litt på egenhånd. Balto blir veldig ivrig når Tara er i nærheten, og det er ikke så lett å se hva han har kapasitet til å gå på egenhånd, og det er helt nødvendig at vi vet, så vi ikke legger ut på turer som er for mye for han. Vi gjorde jo akkurat det samme med Tara når hun kom til oss, men det ble en pang start for hennes del, med telttur dag 2.img_1853Jeg startet fra Heiastranda sammen med Tara og gikk «svingene» oppover. Kalles for det, tror det er 19 svinger på en ganske bratt grusvei igjennom en flott gammel skog. På toppen ser man nedover mot Farsund og videre utover fjorden og havet.  I dag så jeg Lindesnes fyr i det fjerne.img_1916Tone og Gry startet mellom Skittvannet og Midtvannet sammen med Balto. Det ligger 3 vann etterhverandre, drikke vann alle 3 mener jeg. Stien inn her går i fin skog, inn forbi vannet og videre opp mot Lia, her står rester av ett hus. Det er veldig fin sti hele veien,og sola var kommet fram og varmet godt igjen.img_1854Jeg har den lengste veien opp, men Tara er kjent her, og går lett innover myrer og fint skogsterreng på sti. Etter skogspartiet, krysses skogsbilveien før vi kommer inn i en fin gammel skog. Stien kommer etterhvert inn på skogsbilveien igjen den siste biten forbi Strutevannet og Øyvindshellevannet.  img_1914Etter en liten stigning er vi oppe på Olavsvarden. Der møtte vi Balto, Tone og Gry. Har vært der noen ganger nå, og derfra ser man langt.  Sikten var ikke den beste i dag, men så alikevel ganske langt. Etter kaffe og niste, og smågodt til hundene la vi i vei på tilbaketuren.  Da fulgte vi ruten som de andre hadde gått opp, og kom altså ned til Midtvann.img_1913Her en video fra dagens tur. Har fått meg nytt kamera, og har ikke fått riktig innstilling ennå, men det  ble en film av det:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld/natt:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: