Fine dager her sørpå

De siste dagene har det blitt korte turer i områder jeg har gått tidligere.  Det gjør ingen ting, for ingen turer og dager er like.  Her her det fint å gå uansett.  I motsetning til tidligere hvor jeg kun hadde turer å tenke på, har jeg nå mange andre ting å bruke tiden på (se video lenger nede).  Det er nok en av grunnene til at jeg trives så godt her.

Så midt i uken er det viktigste at Tara får sine daglige turer, og det virker som hun stortrives her på Lista.  Her koser hun seg med Gry etter en av turene.img_2078Hun er aldri langt unna meg.  Her ligger hun og slapper av under bordet etter en lang og fin dag, mens jeg sitter og skriver på PC.img_2143I går hadde vi en fin tur fra Lista fyr til Verevågen.  Været var fint, men det blåste ganske kraftig.  Langs stien utover blir det stadig flere og flere dyr ute på beite.  Her en flokk med kyr som koser seg, ikke mange meter fra sjøkanten.img_2076 Det er ikke mange ute og går i ukedagene, så det var og fint i Verevågen.  img_2074Tok en kopp kaffe i le bak et av båthusene. Utenfor moloen var det imidlertid litt mer liv i sjøen.img_2066I dag ble det en tur nede ved båthavna i Borhaug en tur ut på den lange moloen. Ute på moloen, som er ca 800 meter lang, er det fin utsikt ut i havet, og innover til det koselige småstedet Borhaug.

Avsluttet turen med en kopp kaffe på en benk i solveggen inne i Borhaug.img_2119Her en video fra de 2 siste dagene:

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

2 svar til “Fine dager her sørpå”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: