Nå våres det her i sør

Våren er på full fart her nå, og denne uken har det vært strålende vær.  Merker fra dag til dag at det blir grønnere.

img_1171På de mange beiteområdene slippes det nå ut kyr, sau og geiter.  Tara synes det er spennende med «nye naboer».img_1136En av dagene var vi på Snekkestø.  img_1096Helt nede ved sjøen lagde vi middag og koste oss i sola. Mat smaker som kjent best ute i det fri.img_1091Ikke lett å binde sluken på snøre uten briller, men det gikk til slutt.  img_1108Fisk ble det ikke, men klarte å miste 2 sluker. Her en liten video fra middagsturen i Snekkestø:

Tara og jeg går stadig turer, og en av favoritt-turene er fra Lista fyr til Verevågen.

Vi var også en tur til dagsturhytta i Kirkeskaret.  Har ikke vært der siden den dagen den åpnet, og nå var været adskillig bedre en den gang.  Fin utsikt utover skjærgåden og havet.img_1142I dag var Tara, Gry og jeg en tur på Einarsneset igjen.  img_1156Sist vi var det var det fortsatt litt snø, men nå er det tørt og fint å gå der.  Her er det mange fine plasser å sette seg ned og nyte utsikten ut i sjøen.img_1158  Også her er det beiteområder og geitene er tydeligvis vant til mennensker, og hunder.img_1174Vi gikk veldig rolig i dag, og tok mange pauser.img_1176Etterhvert skyet det litt over, og da vi kom hjem kom det noen regndråper.  Det blir nok et par dager med regn her nå. Innimellom turene er et alltid noe som skal gjøres.  Akkurat nå er det terassen som skal vaskes og beises på nytt.img_1169Og når dagene er over er det hyggelig med litt kos i godstolen.img_1197Her en kort video fra dagens tur:

Ha en forsatt fin lørdagskveld:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: