Oppdagelsestur i nærområdet

Påsken her startet med strålende vær, og Tara, Gry og jeg brukte dagen til å bli litt bedre kjent i vårt nye nærområde.  img_0800Vi gikk først på veien opp mot Kleivlandsvannet, men tok av midtveis opp mot en liten jakthytte på en kolle.  Allerede der hadde vi fin utsikt ned mot kysten og ut i havet.  img_0803Det ble en del gåing i dag utenfor sti, men helt greit å ta seg frem.  Litt bløtt er det fortsatt, men vi har alltid gode sko. img_0804Derfra gikk vi opp og over Hoggstadheia og fikk fin utsikt ned til Kleivlandsvannet. Der tok vi turens første kaffestopp._DSC0010Fulgte et tråkk ned mot bekken som renner fra Kleivlandsvannet og ned til Prestvannet i Vanse.img_0802Fant et sted det var OK å vasse over, og snart var vi på skogsbilvei.  Denne fulgte vi opp til demningen i sørenden av Kleistadvannet.img_0791Nedover ble det gåing på grusvei og litt asfalt til vi kom til Kotland.  Vi tok flere pauser og koste oss med sol og kaffe.img_0787Der gikk vi inn på sti som gikk nesten helt hjem på Frøyland.img_0795Det er mye rådyr i området, men i dag så vi bare ett.  Ellers blir det flere og flere dyr som slippes ut på beite, men foreløpig er det stort sett sau.  I trærne koser fuglene seg og nyter det fine været.

Her er tracket fra dagens tur:img_0794Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: