Fint her på Lista nå

Nå er det virkelig fine dager her på Lista! Litt kjølig om kveldene og på nettene, men på dagen skinner og varmer sola. I går ble det en en tur fra Lista fyr og ut på Steinodden. Som navnet sier er det mye stein der ute, men helt OK å gå på.  img_0703

Rundt selve fyret var det en del mennesker i går. Så en del med kamera og lange linser. De venter nok på trekkfuglene som ikke er så langt unna. Noen har nok kommet allerede.img_0702På Mosvoll, like utenfor Farsund, er det et fint område hvor hunder kan løpe fritt. Dit dro Tara og jeg i dag, og hun storkoste seg selv om stort sett måtte løpe rundt alene.  Det var kun en annen hund der en liten stund. img_0711

img_0714Etterpå tok vi en kort tur i det fine terrenget der og var blant annet oppe på Bulandsvarden. Fin utsikt derfra.img_0722Var også en kjapp tur utom Borhaug.  img_0724Her en kort video fra i går og i dag:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

Ett svar til “Fint her på Lista nå”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: