Variert vær

Det har vært mye vær her i dag.  Første del av dagen var det ganske mye regn og tåke. Slik var det da Tara og jeg startet på dagens første tur, men selv i slikt vær er det fint. Vi  bare svinsa rundt i nærområdet i dag.  Uansett hvor vi går virker det som at Tara koser seg, og det er alltid mye å snuse på. Var innom Kleivlandsvannet i dag også, og der lå tåka lavt.img_0530Som nevnt har det regnet mye i det siste, og her har det dannet seg svære dammer på jordene.  Vanligvis renner det en liten elv forbi trærne her.img_0554Mens vi tok en liten pust i bakken oppdaget jeg at Tara var opptatt av noe oppe på himmelen, og det var en ørn.  img_0545Den ble liten på bildet, men det var veldig fint å se på der en sirklet rett over oss.img_0550På vei tilbake gå regnet seg, og etterhvert kom sola frem.img_0556Da passet det fint å avslutte dagen med solnedgang ved Lista fyr. Ikke perfekt solnedgang, til det var det for disig ute i havet, men fint var det.img_0574 Litt liv i sjøen i ikveld, og i morgen er det meldt enda mer regn.img_0563Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: