Turer i finværet

Finværet var tilbake i dag, og da var det bare å komme seg ut.  Tar aog jeg dro først en tur opp til Kleivlandsvannet.  Det har vært mye dårlig vær her i det siste, med regn oig vind.  På vei opp til vannet så vi resultatet av dette.  Svære groper i veien etter regnet.img_0492Lenge oppe lå trær over veien etter kraftig vind.img_0480Tok en pause i sola ved vannet.  Fint å sitte å se utover.  Det blir stadig mer fugleliv, så det går mot vår igjen. Hadde med turkoppen, men termosen med kaffe sto igjen på kjøkkenbenken.  img_0473Etter en liten pause hjemme tok vi med Gry og dro til Havika for en ettermiddagstur langs den fine Hanangersanden.  Der var det stille og rolig idag, bortsett fra de som jobbet med å samle tømmerstokkene som drev i land for noen dager siden.img_0512Det var også fint ytterst på odden i Havika, men litt for tidlig til å få med solnedgangen.

Var også en kjapp tur ut til Lista fyr.  Alltid like fint der.img_0513

img_0501

Ha en fortsatt fin mandagskveld

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: