Lista fyr – Verevågen pluss Kviljosanden

Etter en god frokost kom vi oss tidlig ut i finværet, Tara og jeg.  Vi parkerte ved Lista fyr og gikk kyststien vestover.  Har gått der flere ganger, og alltid like fint.  img_9770Før vi gikk den siste biten ned til Verevågen tok vi en liten avstikker i retning Jøllestø og Varnes.  Her er det normalt mye dyr på beite, og mange innhegninger med grind for oss turgåere.  Denne var godt merket.img_9771

Det er midlertid et godt stykke å gå til Jøllestø, så det får bli en annen gang.img_9772Tok en kopp kaffe i solveggen nede i Verevågen, før turen gikk samme vei tilbake.img_9776Derfra dro vi hjem og hentet Gry, som nå var ferdig på jobb for dagen, og kjørte ned til Kviljosanden.  img_9816Her på Lista er strendene mange og veldig lange.  img_9817Vi gikk langs sjøkanten i halvannen kilometer før vi snudde og gikk på sti i sanddynene tilbake.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: