Lomsesanden – Loshavn

Det flotte været fortsetter her på Lista, og da er det bare å komme seg ut.  I helgen gikk turene oppe i «høyden», så i dag passet det med en tur helt ved kysten. Tara og jeg startet turen fra parkeringen ved Lomsesanden.  Derfra går det en fin sti i flott terreng opp forbi Sønderhallsheia.  Det ble selvfølgelig et stopp der oppe.   Utsikten derfra er helt fantastisk.img_9736Derfra gikk vi videre ned til Loshavn, men sine små og koselig hus nede ved sjøen.  Gikk langs kaia og ut på en holme.

Fint å sitte der og se utover øyer, holmer og havet.img_9752Fulgte sammen vei tilbake, og gikk litt på Lomsesanden. Det er stille og fint der nå, men helt sikkert et populært sted når sommeren kommer.

img_9766Ha en fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: