Einarsneset og Husebysanden i Farsund

Vi har fortsatt veldig fint vær her på Lista, og sola skinner fra skyfri himmel. For hver dag som går blir jeg bedre og bedre kjent her i området.  img_9835I dag startet Tara og jeg turen midt på Husebysanden. Gikk langs sjøkanten mot Einarsneset, som ligger mellom Husebysanden og Lomsesanden.img_9888På Einarsneset er det stier på kryss og tvers, så her blir det helt sikkert flere turer. I dag gikk vi ut på vestsiden og innover på østsiden.  Var oppom etpar av toppene på neste. Disse ligger på 12-14 meter over havet, og utsikten er helt fantastisk.img_9837

img_9838Einarsneset er et plante- og fuglefredningsområde, med blant annet et stort våtmarksområde.  Her er det «rasteplass» for trekkfugler. Herfra er det rett ut i Nordsjøen.img_9848Fra Lomsesandet fulgte vi en gangvei som går gjennom skog tilbake til der vi staret turen.img_9849Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin torsdag:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: