Vindfull dag på Lista

I dag våknet jeg til vind, som økte utover dagen.  I 14-tiden var det oppe i 28 m/s i kastene.  Akkurat da var vi nede ved Lista fyr.  Med flere meters bølgehøyde gikk sjøen hvit.  Det var fint å gå så nærme sjøen som mulig og kjenne saltsmaken fra havet. Tok ikke bilder fra Lista fyr, men filmet desto mer (se video lenger nede). Neste stopp ble ved Snekkestø, en liten havn hvor  havet slår rett inn fra vest.img_9034Kun en liten molo tok av for de kraftige bølgene.img_8975

img_9033Avsluttet med en liten tur fra nordenden av Rudjordsvannet, forbi Villumstemmen og rundt Ingersfjellet. Vi var da inne i en del av Lista vindmøllepark.  Det var fart i turbinbladene i dag!img_8982Her en video fra Lista fyr og Snekkestø.  Lyden på videoen skyldes den kraftige vinden:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: