Tur rundt på Frøyland

I dag har det vært det jeg forbinder med skikkelig høstvær her hos oss. Kraftig vind og det regner sidelengs, og 5-6 varmegrader.  Slik er det her sørpå i slutten av januar.img_9040Da er det bare å hive på seg regnbukse, regnjakke og gode sko og komme seg ut.  Tara og jeg startet hjemmefra, og etter et par minutter er vi ute i skog og mark.  Er fortsatt ikke så veldig kjent her i nærområdet, så vi gikk en liten tur på måfå.  img_9063Var oppom et par små koller, tråkket i bløt myr, og bushet gjennom tett gammel skog.  Det er mye beiteområder her og følgelig mange gjerder og steingarder.  De høyeste må jeg løfte Tara over. Hun er samarbeidsvillig så det går fint.img_8709Det er meldt mye regn og kraftig vind de neste dagene også. Egentlig fint å gå i.  Jeg koser meg ihvertfall.

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: