Takk for besøket

Det regnet før turen i dag, og det regnet etterpå, men mens vi var ute og gikk hadde vi fint vær, og litt sol.  Som i går var det Tara og Fredrik som var med meg på tur.Dette var siste dagen før Fredrik måtte tilbake til Bergen.  Disse dagene har gått veldig fort, men slik er det når man har det hyggelig.  Det ble ikke så lange turen, men vi har naturen rett innpå og etter et par minutter er vi i skogen.  Her er Fredrik og Tara på en liten kolle med fin utsikt.

img_8383

Der er det helt snøfritt nå, og med et par varmegrader blir det virkelig fint.  I motsetning til andre som «sliter» med snø nå er det grønt og fint her vi bor. Selv er jeg ikke så veldig glad i snø så det passer fint.

photo01-2

Etter turen bar det avgårde til Kjevik og retur til Bergen.  Nå har Fredrik fått et lite inntrykk av hvordan vi har det her, og håper det ikke blir så lenge til han og guttene hans kommer tilbake. I løpet av disse dagene har vi, i tillegg til turer i skogen, en tur til Lista fyr, Borhaug og Vanse sentrum.  Her står Fredrik og Gry på Brooklyn brigde. Jeg syns de ser veldig lure ut begge to, og det er de jo.  Turen til Fredrik hadde hun og han planlagt uten at jeg viste noe som helst før han plutselig kom ut fra terminalen på Kjevik flyplass.  Hyggeligere nyttår kunne jeg ikke fått. Takk til Fredrik for 4 fantastiske dager!img_8391

Nå er det meldt mye regn noen dager, men Tar og jeg skal nok komme oss ut alikevel.

photo21-4

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: