Fin tur i mildværet

Med 10 varmegrader og nesten vindstille startet vi på dagens tur fra Frøyland.  Dette var faktisk den første turen Tara, Gry og jeg gikk med utgangspunkt fra der vi bor.Vi har begge vært forkjølet noen dager, og er det fortsatt, men frisk luft skader ikke. Det er bare å ta det pent. Tara er frisk og rask og storkoser seg i disse omgivelsene.img_8429Vi bestemte oss for å gå mest mulig på skogsbilvei i dag, det har regnet veldig mye her i det siste, så det er skikkelig bløtt rundt i skogen.img_8434Første stopp ble ved Kleivlandsvatnet.  Etter mildværet den siste tiden er det nå nesten isfritt der. Ingen sol i dag, men lyset er flott ute selv om det er grått.  Etter ett lite stopp, ruslet vi videre på veien, langs vannet, og gikk inn mellom Breifjellet og Revfjell, og rundet Breifjellet på vei tilbake.img_8433Krysset den lille elva igjen, passerte en gård, før vi var tilbake på samme vei som vi hadde gått opp. img_8431
Det ble litt bushing mellom to skogsbilveier mens vi rundet Breifjellet, gjelder å være forsiktig når alt er så bløtt og sleipt, men alltid like moro.

Vi er jo ikke kjent i dette terrenget, og på turer som i dag ser vi at det blir mange muligheter for fine turer bare det blir litt tørrere.

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: