På tur med Fredrik og Tara

På årets første skikkelige turdag var jeg heldig å få følge av sønnen min Fredrik, som er på besøk hos oss noen dager. Etter et par dager med nedbør og vind var det i dag delvis oppholdsvær og vindstille.img_8343Med kaffe og banankake i tursekken startet vi fra Frøyland.  Fulgte skogsbilveien opp til Kleivelandsvatnet. Det ligger noe is på vannet, men den er nok ikke trygg å gå på.img_8341Fra vestenden av vannet staret vi på en gammel setervei nordvestover, men etterhvert gikk vi på kryss og tvers innover i periodevis tett skog og åpne beiteområder,  og kom inn på grusvei rett vest for Tveit. Før vi kom dit stoppet vi og koste oss med kaffe og nisten.

Jeg har heller ikke gått i dette terrenget tidligere, og jeg blir stadig like overrasket hvor fint turterreng det er her sørpå.

photo01

Det blir tidlig mørkt så vi valgte å følge grusveien ned riksveien sør for Tomstad.  Etter litt gåing på asfalt tok vi av og kom etterhvert ned på skogsbilveien vi startet på.

photo01-1

Tara har blitt skikkelig kompis med Fredrik, og koste seg på fanget hans etter turen.img_8362Her en kort video fra dagens tur:

Ha en forsatt fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: