Vinterkledde Lista

I går, nyttårsaften, hadde jeg ett par ting som skulle ordnes, så jeg hadde ikke planlagt den vanlige turdagen. Men en tur ut, blir det alltid tid til.
Det blåste ganske kraftig her på fredag, og natt til i går. Selv om vinden hadde roet seg, så passet det fint å ta en rask tur ned til Lista fyr. Det er utrolig fasinerende å se bølgene rulle, etterdønningene etter uværet ruller innover selv om vinden har løyet. Og det var flotte bølger i går, sikkert fint å surfe i. Det var grått, men lyset er så flott.img_8303-1Det har nesten blitt en vane, men det skjer stadig noe jeg ikke har planlagt. Og sånn ble det også i går. Fikk spørsmål fra Gry om jeg ville være med på en biltur, uten å vite hvor vi skulle, eller hvorfor. Jeg blir jo selvfølgelig med, nysgjerrig som jeg er.
Turen endte på Kjevik flyplass ved Kristiansand, og der kom Fredrik, sønnen min som bor i Bergen, ruslende! For en flott nyttårsoverraskelse!img_8314Selv om vi nå bor på et veldig rolig sted var det mye fyrverkeri her.  Tara tok det forholdsvis fint, men ville ikke ut da det sto på som verst.img_8315Etter en god frokost i dag tok Tara, Fredrik, Gry og jeg en ny tur til Lista fyr.  img_8318Det snødde litt og blåste i det vi dro, men da vi kom frem snødde det kraftig.  Sikten ble derfor ikke den beste i dag, men alltid fint ved dette flotte fyret.img_8313Vi tok så en tur ut på den lange moloen på Borhaug.  Her gikk vi i ly av digre steinblokker som har for vinden og sjøen når høststormene står på fra Nordsjøen.img_8320Resten av dagen koste vi oss inne i varmen med hyggelig prat og hjemmelaget pizza. I dag fyller Tara 8 år og har nok fått litt ekstra med godsaker og masse kosimg_8299.img_8321Her en kort video fra dagens kotte tur:

Ha en fortsatt fin første nyttårsdag:-)

Ett svar til “Vinterkledde Lista”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: