Første juledags tur

Det ble en sen start på dagen, men ut må vi jo, så valget falt på en liten tur mellom Lomsesanden camping og Loshavn. Jeg har vært i Loshavn før, men har ikke gått denne turen. Startet fra campingen. Fin sandstrand ved sjøen her, flott å se og høre bølgene! Det var mildt og fint i dag, litt grått. Det har regnet ganske bra i natt, så stien var skikkelig bløt. Stien går over Sønderhalsheia, gjennom fin skog, veldig grønt men som sagt, bløtt.img_8267-1Gjelder å ta hensyn så vi ikke sklir skikkelig i gjørma. Tara svinser og snuser som vanlig, hun liker nok bedre å gå i skog enn på strand, er ikke så veldig vant til sjøen. Ikke så rart, hun har bodd i Gausdal hele livet tidligere, men det må hun nok venne seg til.img_8239Vi stoppet oppe på toppen, høyeste punkt ca 80 mho, der får du ett flott utsyn over både stranda vi startet på, sjøen med små holmer, og ned mot Loshavn.img_8270Loshavn er en perle av ett sted, bilfritt, og trange smug med koselige hus, som jeg nok kommer til å skrive mer om senere.img_8241For igjen tok dagen en vending vi ikke hadde planlagt. Rett etter toppen, hektet Tara’s kobbel, og vipps, så var hun nok en gang løs og hadde dessverre los på, sansynvligvis rådyr igjen. Gry og jeg gikk mye rundt, på kryss og tvers, opp og ned, i regn og tåke, og etter at mørket falt på, videre med hodelykt.img_8251Vi fikk sent i kveld veldig god hjelp av disse, Tone, Selma og Morten, pluss Dina som ikke er med på bildet.img_8272De fant henne på Lomsesanden rundt 22:30 i kveld, heldigvis. Da var hun ganske våt, tror hun var sliten, og sulten. Tusen hjertelig takk for veldig god hjelp!img_8245Av naturlige årsaker, er det meste av bilder og film fra før Tara forsvant, etterpå var fokuset ett annet sted. Men dette er en fin liten tur, som vi helt sikkert kommer til å prøve oss på igjen ved en senere anleding.

 

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin natt:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: