Snart er det jul igjen

Mens de fleste i disse dager er mest opptatt med å pakke inn julepakker, er vi fullt opptatt med å pakke ut av flytteesker. Men mens Gry er på jobb får Tara og jeg litt tid til noen småturer i det flotte turområdet vi har flyttet til.img_8074De siste dagene har været vært var veldig variabelt.  I går regnet det litt og svak vind. men vi hadde også litt sol. Som tidligere nevnt er det masse småtopper her, og i går gikk vi til den av dem.  I dette flate Listalandskapet skal man ikke høyt opp før man får en fantastisk utsikt.img_8073I dag var det rene påskeværet, og vi tok en tur opp til Kleivelandsvannet, hvor isen har lagt seg.img_8103

img_8115På vei tilbake tok vi en avstikker opp til en liten kolle, med enda bedre utsikt enn fra den i går.  Været var klart og fint, så i dag kunne man se forbi Lista fyr og langt ut i havet.img_8110Inn i mellom turene koser Tara seg i sengen sin, med utsikt ut i hagen.img_8092Gry og jeg har en egen juletradisjon, så i morgen tar vi med oss mat og finner et fint sted ute i naturen hvor vi lager mat og spiser julemiddagen.  Det kommer jeg tilbake til i morgen kveld.

Her en kort video fra turen i dag:

Ha en riktig GOD JUL:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: