Hektiske dager

Det har ikke blitt så mye tid til turgåing de siste dagene.  Vi har vært i Oslo og fylt opp en flyttebil, og kjørt tilbake til Vanse og tømt den.  En stor takk til Trond og Torunn som kjørte flyttelasset på glatte veier hit ned! Det samme til alle som hjalp å fulle opp og tømme bilen.img_7986De var hos oss til søndag kveld og, og vi hadde det veldig hyggelig sammen.  De hadde med hunden sin Mira, og hun og Tara gikk veldig fint sammen. Mira kommer også fra Solplassen. Vi kjørte en runde her nede på Lista, litt sightseen må til, her som det er så mye flott natur!  Først til Lista fyr.

Ikke mye vind denne dagen, men allikevel var det liv i sjøen. Her er Trond, Torunn, Gry, Mira og Tara ved fyret.img_7987Deretter kjørte vi ned til moloen i Borhaug, til den fine Havika stranda, her kan du gå mange kilometer langs sjøen begge veier. Måtte også en liten tur igjennom Farsund og Vanse.  img_8001Nå gjenstår det «bare» å få alle ting på plass.  Det meste er foreløpig plassert på et rom som tar vi en og en ting av gangen.img_8020Snøen som kom for noen dager siden er , nå nesten borte.  Uten snø blir det også mørkere, så dagene blir korte.  Vi går imidlertid mot lysere tider, for i dag snur sola.img_8008Innimellom utpakking har Tara og jeg fine turer i nærområdet. På grunn av snøsmelting og mye regn er det bløtt å gå, men vi koser oss og trives i våre nye turområder.img_8031Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: