En spennende dag

Rakk ikke å skrive i går.  Det skjedde veldig mye, med Tara som «midtpunkt». Det var fint vær i går, men litt overskyet og iskald vind.  Tara, Gry og jeg startet turen fra Lista fyr og fulgte kyststien vestover.  Stien går i delvis åpne partier, men også inne i skog. Inne i skogen var det lunt og fint.  img_7887Etter et par kilometer var vi fremme ved Verevågen, en idyllisk båthavn. Der fant vi en levegg og tok en kopp kaffe.

Vi tok samme stien tilbake til Lista fyr. På turen så vi blant annet ørn og rådyr, men for langt unna til å filme eller ta bilde av.

img_7892Kjørte så til Nordberg fort.  Der skal vi selvfølgelig tilbake til for se oss om, men i går nøyde vi oss med nylagde lapper og kaffe.  Måtte også «prøvekjøre» den gamle brannbilen fra Lista brannvesen.img_7905

 

Så begynte det som ikke skal skje.  Vi var ute på verandaen. Vi har alltid Tara i bånd, men før vi rakk å feste henne fikk hun nok teften av rådyr og stakk. Etter å ha ringt politiet og lagt ut melding på savnet-side Facebook gikk vi i 5 timer og lette etter henne i nærområdet, uten hell.I 21-tiden fikk vi telefon fra politiet om at Tara var hos et ektepar i Åmdal, et par kilometer nord for Vanse sentrum.  Vi kastet oss i bilen, og dro for å hente henne.  Dette var noen timer vi håper vi slipper oppleve igjen, og gjensynsgleden var nok gjensidig, og vi kunne kjøre hjem.img_7902Stor takk til politiet som virkelig engasjerte seg, takk til alle de som delte meldingen på Facebook og til sist, men ikke minst, til det hyggelig ekteparet som tok vare på Tara til vi kom. Det ble litt ektra kos da vi kom hjem sent i går kveld.img_7945Her en video fra turen, mens vi fortsatt var samlet:

Ha en fortsatt fin dag

 

Ett svar til “En spennende dag”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: