Småturer i nabolaget

De tre siste dagene har jeg ikke hatt tid til lengre turer.  Det er tross alt andre ting som også må gjøres når man flytter til nytt sted.  Derfor har det blitt korte turer i nabolaget.  Viktig å bli kjent der også.

Her trenger man ikke gå langt for å oppleve fin natur.  Turene disse dagene har vært innefor en radius på 1 kilometer.  Onsdag og torsdag var det strålende vær og Tara og jeg koste oss ute.  Det er nok en del dyr her, og Tara liker å følge spor etter dem.img_7777I dag våknet vi til snø og vind.  I løpet av formiddagen kom det noen centimeter, så det var hvitt og fint over alt.  Dette var første gang Tara har vært ute i snø sammen med oss, og det virket som hun storkoste seg i nysnøen. Og i dag så også jeg spor etter dyr, blant annet rådyr og hare.img_7795Nå står helgen for døren og da blir det forhåpentligvis noen lengre turer, sammen med Gry.img_7786Her en veldig kort video av Tara i nysnøen:

Ha en fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: