Tur til Kleivelandsvatnet i Vanse

I dag hadde jeg min første skikkelige tur på egenhånd i mitt nye turområde.  Med utgangspunkt fra Frøyland, ikke langt fra Vanse sentrum, startet dagens tur.  Bortsett fra en tidligere tur til St. Olavsvarden, Lista fyr og gårsdagens tur til Månen, er dette et helt nytt og ukjent terreng. Her trenger jeg ikke å gå langt for å komme til fine turområder, og etter under 30 minutter på skogsbilvei var Tara og jeg ved Kleivelandsvatnet.  img_7696Ikke så veldig stort, men veldig fint der det ligger mellom små fjelltopper. Oppdaget ikke så mange stier i dag, men fant et tråkk opp til Hoggstadheia.  Derfra hadde jeg usikt blant annet til Vanse sentrum, og langt ut i havet.img_7706De fleste toppene er i området er på under 200 moh, men har en fantastisk utsikt i alle retninger.img_7699 Dette er terreng som Tara også trives i.  Hun fant stadig spor etter dyr som har gått der, og for henne er jo det veldig spennende.img_7704-1Selv fikk jeg et veldig fint førsteinntrykk av området.  Her blir det mange turer etterhvert, om ikke alltid i så fint vær som det var i dag.  Lista er kjent for å være vindfullt, men i dag var det skyfritt, sol og vindstille.

Track fra turen (lys gult):img_7711_original

 Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: