Regnværstur til Kjerringhøgda

Regnvær hører også til høsten, og i dag fikk vi mye av det.  Det regnet godt på hele turen i dag, så i dag var det regntøy og regntrekk på tursekkene som passet best.img_7098Gry, Tara og jeg kjørte til Bysetermåsan i Østmarka og startet turen derfra.  Det ble ikke så lang tur i dag. Er man riktig kledd er det veldig fint å gå i slikt vær. Det lukter godt i skogen og fine farger. img_7101Etter noen meter på skogsbilvei tok vi av på sti noen høydemeter oppover forbi Bysætra og videre opp til Kjerringhøgda (349 moh).  På grunn av været var det ikke gå god sikt, så vi gikk ikke opp i tårnet denne gangen. img_7099Nedover valgte vi en sti i fantastisk terreng sørover åsen.  Fant et fint sted inne i fin skog hvor vi spiste niste og drakk kaffe, og tente et lite bål.img_7088Med skikkelig regntøy var det deilig å slappe av litt i den myke mosen.img_7103Den siste biten av turen gikk på skogsbilvei tilbake til parkeringen.img_7096Her en video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: