Tur med Tara gjennom Østmarka

Nok en dag med fint høstvær, og da er det bare å komme seg ut.  I dag var det Tara som ble med på turen.  img_7147Vanligvis går jeg på sti, men i dag ble det grusvei på hele turen.   Startet fra Ellingsrudåsen, og fulgte veien inn til Mariholtet. Rakk akkurat å kjøpe en vaffel og kaffe før de stengte for dagen. Plasserte Tara ved et bord utefor da jeg gikk inn, og skvatt litt da jeg kom ut igjen og ikke så henne.  Hun hadde imidlertid «gjemt» seg under bordet:-)img_7142Turen fortsatte sørover, og vi gikk rolig i dette fine været.  Vi passerte noen bekker, og da benyttet Tara muligheten til å drikke litt.  Dert har regnet en del i det siste, så det er mye vann i bekkene.img_7144Det var det også i den vesle fossen rett før Sarabråten.img_7150Vi var også nede ved Nøklevann.  Fint der i det sola begynte å gå ned bak åsene.img_7158Avsluttet turen ved T-banen på Ulsrud.img_7197

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Ett svar til “Tur med Tara gjennom Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: