Høsttur på Romeriksåsen

Etter pøsregnet i natt, kom sola fram på morgenen i dag, skyfri blå himmel, og da er det bare å pakke sekken. img_7005Har vært flere ganger på Romeriksåsen, litt forskjellige steder, men det er ett enkelt terreng å gå i, når det er såpass bløtt som det var i dag.img_7007Startet fra Bekkeberget, videre mot Åmotsvangen. Videre forbi Stormåsan, opp til Hennivangen, som ligger i sørenden av Buvatnet.img_7024Sola skinte så fint igjennom trærne og ned på den veldig grønne mosen.  Det er så masse sopp nå, selv om det ikke alltid er så lett å se, fant vi enorme områder med traktkantareller.img_7008På veldig kort tid plukket vi 2,5 kg i dag, og da ga vi oss.  Det er fortsatt mye igjen, s¨å løp og plukk. Tara ventet tålmodig, mens vi plukket.img_7030Der var det en god del folk ved Buvatnet i dag. Ikke så rart, i det fine høstværet vi hadde i dag.  Vi gikk litt videre bort fra benkene og gapahuken der, lenger borte langs vannet fant vi en fin og rolig plass i sola. Selv om sola varmet godt, fyrte vi opp ett bål.  Det smakte godt med niste og kaffe.img_7041Etterhvert skyet det litt til, og på returen valgte vi skogsbilveien nedover, og tok av inn til Grytfossen og videre ned til Lysdammen.  img_7038

 

img_7035Derfra på sti de siste meterne ned til parkeringen ved Veståsen skole.img_7033Resten av kvelden gikk med til rensing og forvelling av soppen.

Her en video som viser hvor fint det er i dette området:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: