Sopptur på Puttåsen

Vi er allerede snart i midten av oktober, og i dag var det fint høstvær her i Oslo. Vindstille, litt sol og noen varmegrader kan man ikke klage på. Som så mange ganger før ble det en tur opp til Puttåsen i Østmarka, men i dag gikk Tara og jeg mye utenfor sti.  Der oppe er underlaget mykt og fint å gå på. Gikk først sørover på vestsiden av blåstien, og krysset stien på toppen av åsen.img_6965Der passet det fint med et kaffestopp og et lite bål.  Sola varmet godt der oppe, men alltid koselig med et bål og bållukt.  img_6966Fant en del traktkantarell i dag, som nå ligger til tørking i stekeovnen. img_6994Bushet videre skrått nedover og passerte på nedsiden av Tørrgranåsen og videre nedover til Kjerringmyr.img_6963

Avsluttet turen i innhegningen for hunder ved parkeringen ved veien inn til Mariholtet.  Tara var helt alene i dag, og la seg ned og speidet etter noen å leke med.  Det kom ingen.  Kanskje greit, for jeg tror hun var sliten etter en fint tur i Østsmarka.img_6967Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: