Klar for 3 ukers sommertur

Da er det like før årets sommertur starter.  Sammen med turvenninne Gry og Tara skal jeg på en 3 ukers tur på forskjellige steder i Norge.  Nøyaktig hvor vi skal er ikke bestemt, vi tar det litt som det kommer. Det som er sikkert er at vi starter med en 1 eller 2-dages tur på Ringebufjellet.img_5175Har tatt et «dykk» ned i kartskuffen og funnet frem kart vi tror kan være aktuelle.  Utover det er UT.NO greit å bruke.img_5162Vi har selvfølgelig visse planer, men de kommer jeg tilbake til etterhvert på turen. Går det som vi ønsker havner vi i et område hvor det er mye mygg.  Vi har derfor gardert oss så godt vi kan med diverse hjelpemidler mot mygg og knott, også for Tara.img_5163Vi kommer helt sikkert til å oppholde oss i områder hvro det er dårlig eller null mobildekning, men skal blogge der det er mulig.  Skal selvfølgelig filme underveis, og skal legge ut en video når turen er over. Det ligger forøvrig massevis av videoer fra turer de siste årene på YouTube, så ta gjerne en titt der:

https://youtube.com/channel/UCZ-N4Qd7ULu0dh_9im2Fn-w

img_5166_original

Nå gjenstår litt pakking, så er vi klare.

Fortsatt god sommer:-)

 

Ett svar til “Klar for 3 ukers sommertur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: