Tur til Ramstadslottet og Bjønnåsen

Før langturen, som starter i morgen, ble det en pause i pakkingen og tur i skogen i dag. Det er en stund siden jeg har vært på Ramstadslottet, så det ble dagens turmål.
Det er flere muligheter å gå dit, i dag gikk vi fra Marikollen opp kjerrevei forbi Fjæringbyputten og Speiderhytta. Nå er det masse blåbær som er modne, det ble tid til å kose seg litt underveis, før vi gikk opp til utsiktspunket (394 moh).img_5202Akkurat da vi var der oppe, brøt sola igjennom. Sselv om det blåste litt var det fint å sitte å skue utover og kose seg med kaffe.img_5181Valgte en annen sti videre som går ned mellom Ramstadslottet og Barlindåsen, og fra sørenden av Åmotdammen i bratt stigning oppover mot Bjønnåsen (396 moh).  img_5201Også her er det fin utsikt, men sikten var ikke den beste i dag, det hang mørke regntunge skyer over Nordmarka, så ut som det regnet godt den veien. Her smakte det også godt med drikke og matpakke.img_5207Nedstigningen til parkeringen valgte vi å gå gjennom Marikollen alpinanlegg, som nå er under kraftig utvidelse. Nå ser det ut som en gedigen byggeplass, men det blir nok et fint anlegg når det står ferdig.

Da er det bare å fortsette pakkingen, før avreise til Ringebufjellet i morgen.

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: