Lillomarkatur med gode venner

I dag ble det en ny tur i Lillomarka. Vigdis og Per, et vennepar av meg fra Andebu, har en årlig ukestur til Oslo hvor de går rundt og ser på det som er verdt å se på.  I marka her i Oslo har de ikke vært.  Så i formiddag møtte Tara og jeg dem på Storo og vi startet turen på vei oppover mot Grefsen.  Ved Akebakken tok vi av på grusvei i retning Grefsenkollen, men tok etterhvert av på sti og krysset alpinbakkene i Grefsenkleiva.img_6197-1Ikke lenge etter var vi med Haralds bolig, der den ligger under en fjellknaus. Rett før hytta er det nå plassert en gammel sykkel. Mulig den har noe med Harald å gjøre, men i dette terrenget er det ikke mulig å sykle.img_5129

Fra hytta fikk vi videre på sti ned til Trollvann og Trollvannstua, og derfra på bratt sti opp til Grefsenkollen, og en fantastisk utsikt over store deler av Oslo, og Oslofjorden. Etter en god lunch der oppe gikk vi ned igjen til Trollvannstua , rundet vannet og på sti i fin skog opp forbi Linderudkollenn sportsstue gjennom skoen og opp til Linderudsetra og ut til hoppkanten i Linderudkollen.

Derfra fortsatte vi med til Solemskogen, nedover forbi Monsetangen og sørover langs Maridalsvannet, og nedover Akerselva fra utløpet. Det er lenge siden jeg har gått akkurat der.img_5130I Nydalen stoppet for å få noe å drikke.  Tara var også tørst og litt sliten.img_5131Tara og jeg ble så hentet der av Gry, mens Vigdis og Per fortsatte til fots de siste kilometerne nedover elva. img_5149Det ble altså en lang og fin tur.  Det er ikke så ofte vi møtes, så vi pratet og koste oss i overskyet, men fint sommervær.  Derimot ble det lite fotografering og filming, men en kort videosnutt ble det ut av det:

Takker Vigdis og Per for en veldig fin og hyggelig tur!

PS! Jeg skrev tidligere at jeg trodde det ble lite blåbær i år. Det stemmer IKKE. Det er massevis nå, så løp og plukk😀

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld/natt:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: