Søndagstur i Lillomarka

Det ble en fin tur i Lillomarka i dag.  Det var flere som benyttet det fine været på frigjøringsdagen til en tur, langt flere enn jeg er vant til å møte på mine turer.img_2744Sammen med turvenninne Gry startet turen fra Tonsenhagen.  Vi tok raskt av fra der de fleste går og gikk på umerket sti oppover på østsiden av Årvollåsen.  Kom inn på blåsti da vi nærmet oss toppen, og der var det flere turgårere på stien innover mot Ole Høilands hule.  Hyggelig det at folk er ute og går.  Jeg syns imidlertid ikke det er like hyggelig å møte syklister på stiene.  Særlig el-sykler på stiene synes jeg ikke er OK.img_2732Dagens første kaffe og banankakestopp ble på Storhaug.  Her er det fint å sitte og se østover mot blant annet Alunsjen og Røverkollen. Fulgte umerket sti videre, og passerte Linderudkollen sportsstue.  Der var det mange som koste seg utenfor i finværet.  Vi gikk videre over skianlegget og inni skogen igjen i retning Trollvann.  Litt kupert, men fin å gå i denne skogen.img_2746Tok en is utenfor Trollvannstua, før vi fortsatt forbi tjernet med samme navn, og over Grefsenåsen.img_2749Litt bushing ble det i dag også.  Fulgte et tørt bekkefar den siste biten ned mot Stig. Litt steinete, og gjengrodd, men artig å gå der.img_2753Etter 8 kilometer var nok en fin tur over.img_2773Her en veldig kort video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: