Varm turmat og hundebesøk

I dag har det skjedd litt av hvert.  Først ble det en veldig kort tur i Østmarka, og varierende vær.  På den lille turen hadde jeg både vind, regn og sol.  Det har kommet litt regn de par siste dagene, men det er fortsatt tørt i skogen.img_2790Jeg liker å lage mat på turene, men i disse dager unngår jeg bruk av primus og lignende. Fyrstikker og ligheter har jeg ikke med meg på turene nå.  Da passet det fint å bruke Baro Cook.  Den varmer mat og kaffe på en sikker måte.

img_2792Ellers var det stille og fint å rusle rundt i skogen i dag.img_2789-1I går var turvenninne Gry og jeg og så på en fin liten elghund som er til omplassering.img_2784Vi fant tonen med en gang, så i dag ble det en ny tur.  Hadde Tara med på en 5 kilometers tur i fine skoger i nærheten av Bjørkelangen. Fredag kommer kun til oss, forhåpentligvis for godt.  img_2821Det blir spennende å ta med Tara på turer.  Hun liker å gå lange turer og virker veldig sprek.

 

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: