Roseslottet og Holmenkollen

Da er denne påsken over også, og som de andre dagene var det fint vær i dag også.  I løpet av påsken var jeg også en tur på Gol og besøkte min sønn, svigerdatter og barnebarn, som var der på ferie. Det var ikke snø der, men vi koste oss i finværet.

I dag fikk turskoene hvile, men tur ble det. Tok T-banen til Frognerseteren, og rett over skinnegangen der oppe har Vebjørn Sand utstillingen «Roseslottet».  I fine omgivelser har han stilt ut malerier av personer og hendelser relatert til 2. verdenskrig. Det var fint å gå rundt der og ikke minst bli påminnet det som skjedde i disse krigsårene.  Viktig at vi ikke glemmer det.img_2257Ett av maleriene er av Matin Linge, leder av Kompani Linge.  Han ble skutt og drept i Måløy 27.desember 1941, på dagen 14 år før jeg ble født på sammen sted.img_2259Gikk videre forbi Frognerseteren restaurant.  Der var det fullt ved bordene på utsiden. Folk koste seg i det fine været og nøt den fine utsikten over Oslo. Var en tur ned om Holmenkollen også, og det var faktisk mange turister der i dag, selv om det ikke ser slik ut på bildet under.img_2254Fin utsikt i alle retninger fra toppen av hopptårnet.img_2264Jeg hadde problem med vidoen fra gårsdagens tur, men fikk ordnet den i dag, så her er den:

Og her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin mandagskveld 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: