Rydding og sol i Østmarka

I det siste har jeg vært på en del turer på Puttåsen i Østmarka.  På en av de siste turene kom jeg over et plass hvor det sikkert har vært en gapahuk eller lignende.  Det var bl. a. mye presenning som stakk opp fra mosen i skogsbunnen. I dag bestemte jeg meg for å finne igjen denne plassen, som ligger på en liten kolle et godt stykke fra blåstien som går over Puttåsen. Som bildet under viser, så det ikke pent ut, og plast i naturen er ikke bra.img_2313Mye av presenningen var dekt av løv, mose og jord. Røtter hadde begynt å vokse gjennom presenningen, men  fikk opp det meste, og brettet det sammen.  Det var mer enn jeg først trodde.  Det var flere 10-talls kvadatmeter.  Det var for mye og for tungt til å ta med ut av skogen, så jeg har lagt det på en gammel benk som stod der.

Etter ryddejobben ble det en fin tur videre sørover til Lauvtjern.  img_2321Der smakte det godt med medbrakt mat og kaffe i finværet, før jeg bushet tilbake over Puttåsen og tilbake til Ellingsrudåsen.img_2323Her en video fra turen:

Ha en fin torsdagsettermiddag:-)

 

 

Ett svar til “Rydding og sol i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: