Påsketur i Østmarka

Vi var heldige og fikk strålende påskevær her i Oslo i dag også. I løpet av en lang turdag var det ikke en sky på himmelen.img_2247Dagens tur gikk i Østmarka.  Måtte bruke isbrodder i et lite parti hvor skiløypa har gått, men ellers ble det en fin tur med barmark under føttene.  img_2238Det ble en del bushing i dag, særlig over Puttåsen. Dette er i et område jeg liker godt å gå i, har gått her mange ganger, og kommer helt sikkert tilbake.img_2242Når dagen er så fin, blir det flere kaffestopp, bare for å kose oss. img_2225Kom inn på blåstien mellom Lauvtjern og Lutvann, og fulgte denne ut til Mariholtet.  Der satt det flere og koste seg i det fine vårværet. Turvenninne Gry og jeg tok også et lite stopp der før turen gikk videre på stien ned mot Mariholtet. På vei ned fant vi litt tyrived som jeg tok med, lageret er tomt etter vinteren. Det er nå bålforbud, men det kommer en ny sesong, fint å kunne fylle opp lageret igjen.img_2191Rakk akkurat ned før sportsstua stengte,  det smakte veldig god med en diger solskinnsbolle og kaffe. Det er ikke så ofte jeg er innom her, så derfor er det ekstra hyggelig de gangene det passer.img_2248Fulgte skogsbilveien de siste kilometerne tilbake til Ellingsrudåsen. Så en liten stålorm med veldig dårlig tid krysse veien. Dessverre klikket videokameraet, så det blir ingen film av den, eller noe annet fra turen.img_2253-1Ha en fortsatt fin 1. påskedag:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: