Kort tur på Bergeråsen ved Fetsund

Man trenger ikke gå langt og lenge for å ha en fin turopplevelse.  I dag ble det en veldig rolig tur, sammen med turvenninne Gry. 2,5 kilometer på 2 timer gir god tid til å få sett den fine naturen, tatt kaffestopp og lytte til fuglene.  Det var virkelig liv i skogen i dag.img_2203Helt øverst i Garderåsen går det en fin sti nordover mot Bergeråsen.  Etter få meter fra bebyggelsen er man inne i fin og gammel skog.  img_2196Det er felt en del skog der, så det ble litt tråkking i hogstfelt, men de mange stiene og tråkkene er ryddet. Fant et fint sted oppe på en kolle, og der smakte det godt med niste og kaffe i sola. img_2199Fra Bergeråsen fulgte vi et tråkk med til Tientjernet.  Der hadde isen begynt å forsvinne der sola har fått tak.  Dette er nok et populært badested om sommeren for de som bor i nærheten. img_2205Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

Ett svar til “Kort tur på Bergeråsen ved Fetsund”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: