Tur rundt Hvalstjern i Fet kommune

Turen jeg gikk i dag har jeg gått flere ganger tidligere, men i dag gikk jeg sammen med min søster Toril og svoger Arild.  Vi forsøker å i hverfall få en tur sammen i året, og det er alltid like hyggelig.img_1666Når vi også var heldige med været, som ble bedre og bedre utover dagen, lå alt an til å bli en fin tur. Første stopp hadde vi ved et knøttlite tjern rett etter Skogheim.  Skogheim ligger helt i sørenden av Hvalstjern, som vi ikke ser så mye til på denne runden.img_1668Stien videre opp til Tvetsjøhytta går i fint og lettgått terreng rundt et stort myrområde. Tok et lite stopp ved hytta også, men fikk snart videre og fant et fint sted for dagens hovedrast.  img_5673Der smakte det godt med pannekaker med bacon og blåbærsyltetøy.img_1673Der fikk Toril og Arild også testet turstolene de fikk til bursdagen de begge hadde for 2 dager siden.img_5661Også på denne turen var det greit med isbrodder.  Selv om det blir mer og mer snø og isfritt i marka er det fortsatt mange steder hvor det ligger is på stien.img_1688  Først på slutten av turen kom vi ned til Hvalstjern, og den siste kilometeren går for det meste langs dette fine tjernet.img_1692Takk til Toril og Arild for en veldig fin tur, og håper det ikke blir så lenge til neste gang.img_5659

img_1729Som vanlig er det sjelden jeg ser dyr på turene mine.  Gjorde heller ikke det i dag, men da jeg gikk ut på verandaen hjemme, gikk 3 rådyr rett utenfor og koste seg i finværet.img_1696Her en video fra dagens tur:

Ha en forsatt fin søndagskveld:-)

 

 

 

Ett svar til “Tur rundt Hvalstjern i Fet kommune”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: