Fin tur gjennom Østmarka

Joda, det går mot vår i marka, selv om det fortsatt er en del snø og is enkelte steder. Etter et par rolige dager var det fint med en litt lengre tur i Østmarka i dag.  Startet fra Ellingsrudåsen og fulgte blåsti fra Bakås til Grønlihytta.img_1612Tok et lite stopp der før stigningen opp til Puttåsen. Akkurat der var jeg glad for at jeg hadde isbroddene på, for der var det speilblank is i den bratteste stignigen.img_1601Oppe på Puttåsen sjekket jeg viltkameraene, men det var ikke noe på dem, så jeg lar de henge der en stund til. Derfra gikk jeg stien videre til Lauvtjern og opp til Haukåsen.img_1604Der smakte det godt med kaffe og hjemmelaget banankake.img_1608Tok en titt på kartet, og planla turen videre. Den gikk på blåsti i retning Mariholtet og derfra på skiløype/skogsbilbei i retning Nøklevann.  Etterhvert tok jeg av på blåsti igjen og gikk over Slettfjellet og ned til Øgården og videre til sørenden av Nøklevann.gptempdownload-5Derfra er det ikke langt til Rustadstua, og slutten på en veldig fin tur på 15 kilometer gjennom Østmarka.img_1661Tok ikke så mange bilder på turen i dag, men litt lengre video enn vanlig:

Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

 

 

Ett svar til “Fin tur gjennom Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: