Sol, bål og fuglekvitter

Det våres mer og mer i marka nå, og de hvite snøflekkene blir mindre og mindre. I skyggepartiene er det fortsatt en del snø, og isbroddene er fortsatt med på turene mine.img_1544Tok det veldig rolig i dag.  En mørbanka hofte etter fallet lørdag trenger litt ro.  Da passet det godt å bare tusle rundt i nærskogen min i Østmarka. img_1536Sola varmet godt og det smakte med kaffe og skolebrød.img_1542

Samlet litt tørre og kvister rundt bålplassen min og lagde et lite bål i dag også.  Alltid kos med bål.img_1541Trodde jeg hadde det meste av det jeg trenger av turutstyr, men stemte ikke.  På turer i kaldt vær blir batteriet på mobilen for flatt.  I går fikk jeg en fin «sovepose» til mobil av Arne Inge. gptempdownload-3Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fin mandagskveld:-)

 

Ett svar til “Sol, bål og fuglekvitter”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: