Tur over Linderudseterhøgdene

I dag ble det en fin tur i et område jeg er godt kjent, i Lillomarka helt syd i Nordmarka. Som så mange ganger før startet jeg fra Solemskogen.  Været var helt topp, og det er utrolig at jeg ikke møtte et eneste menneske på hele turen.  I skianlegget er det fortsatt fine spor, og der så jeg noen som gikk på ski.img_1449Tok blåstien på nordsiden av Setertjern, krysset skiløypa og gikk oppover mot Linderudseterhøgdene.  Gikk på umerket sti sørover i småkupert terreng.  Hadde det ikke travelt i dag, måtte nyte været. Det er fortsatt en del snø i marka, og stort sett fast og fint å gå på stiene.  Noen steder er det speilblank is, mens andre steder er det bart.img_1438På det høyeste punktet på Linderudseterhøgdene (381 moh) fant jeg en grønn flekk.  Der fant jeg frem kaffekjelen og lagde en god kopp kaffe og slappet.  img_1440I det jeg nærmet meg busstoppet på Solemskogen begynte det så smått i skye litt over, så nok en gang var jeg heldig med været.

img_1481Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: