Rolig båltur

I dag var det en av disse dagene hvor det er deilig å bare være ute i skogen. Uten mål og mening, bare tusle rundt.  Etter nok en uke med lange dager i tingretten var det på tide å hive på seg tursekken igjen.img_1433Var litt spent på hvor langt våren var kommet i marka siden sist jeg var der sist.  Det er fortsatt mer snø enn jeg hadde håpet, og veldig isete og glatt enkelte steder, men det begynner å hjelpe. img_1432Sånn sett har det vært greit å ha noe annet å gjøre noen dager.  Fra onsdag er jeg ferdig i retten, og da kan jeg prioritere en ny tursesong.  Gleder meg virkelig til nye turer i kjente, og ikke minst nye områder.img_1424 I dag ble det noen fine timer ute i sola i Østmarka.  Fant en fin plass og laget et lite bål. Deilig å høre på knitringen fra bålet, høre på fuglene og kose meg med kaffe og en sjokoladebit. img_1418Ha en fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: