Tur til Haukåsen

Det ble en litt kortere tur i dag enn i går, men på slike fine dager er det viktig å nyte finværet.  Det ble varmt i oppstigningen fra Nuggerud mot Haukåsen i Østmarka, så det ble et par stopp underveis. Deilig å sitte i sola med en klementin og høre på fuglene, som også gleder seg til en ny vår.gptempdownloadDet er en stund siden jeg gikk her, var usikker på hvor mye is det var på stien, men det var veldig bra vinterføre de fleste plassene. Denne stien ligger stort sett i skyggen, så føret holder seg bra enda. Likevel smelter det tydeligvis, det er en liten bekk her langs med stien, og her sildret det fint, så noe smelter. På varme fine sommerdager er det stort sett helt tørt i denne bekken.img_1409

Hadde regnet med mye folk på tur i dag, i motsetning til i går, hvor det ikke var noen å se i skogen. Men traff bare på en dame med hund, det var nok flere som gikk inn til Mariholtet, det er ett turmål for mange som går her. Skjønner det, koselig sted med god bakst, verdt ett besøk!img_1351På så klare dager som i dag, er utsikten fra Haukåsen fantastisk! Dett er et naturlig stoppested, men valgte i dag å gå litt videre på sti i retning mot Lauvtjern, før første kaffestopp i sola.img_1356Rakk ned til Lauvtjern, hvor dagens niste ble spist, før sola begynte å gå ned bak åsen.img_1406

img_1400Derfra er det bare nedover til Nuggerud igjen, og slutten på en ny fin turhelg.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: