Langsjø rundt

Endelig ble det tur igjen!  Etter en slitsom uke i Tingretten var det godt å få på seg turtøy igjen. I går kveld tittet jeg på fotturer på Youtube.  Så blant annet en som gikk i området ved Opptjenn i Aurskog Høland.  Sjekket på UT.no og fant en tur som staret i utkanten av Bjørkelangen.img_1302Startet turen sammen med turvenninne Gry rett nord for Langsjø.  Det var strålende solskinn i dag, og omtrent vindstille.img_1292Det ble en lang og fin tur rundt Langsjø, før vi kom til Opptjenn.  Det er merket sti på store deler av turen rundt vannet, mens noe går på skogsbilvei.  Det var det speilblank is! img_1338Noe bushing ble det også, det hører med.img_1340Langsjø er et fint vann, og vi så mange fine steder for camping.  Det er imidlertid ikke tillatt.  Etter å ha gått mange kilometer oppdaget vi et skilt som fortalte at Langsjø er drikkevann.  Her burde det vært bedre skilting om dette.img_1299Opptjenn er et lite tjern som ligger på østsiden litt opp for Langsjø.  Det ble et kort stopp der for turen gikk videre på småkuppert, men veldig lettgått sti langs Langsjø og inne i grønne og fine skogsområder.img_1346Det ble mange kaffestopp i dag.  Ikke fordi det var slitsom å gå, men det var deilig å sitte i sola og nyte det fine vårværet og utsikten.img_1344Her her tracket fra dagens tur:

image00000011

Videoen under viser hvor fint det var på turen i dag:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: