Rundtur i Lillomarka

I dag ble det en tur på kjente stier i Lillomarka. Gikk fra skianlegget på Linderudkollen. Som så mange andre turer startet turen med en oppoverbakke.  Denne gangen opp trappene til hoppkanten til den største av hoppbakken.img_1107Vel oppe ble det en fin tur innover Linderudhøgdene.  Det er en del snø i marka, men stiene er oppgått og fine å gå i.  Litt bushing ble det imidlertid og der er det adskillig tyngre, men veldig fint å gå der bare elg og andre mindre dyr har gått.img_1114Mye av turen går inne i skog, men det finnes også steder med litt utsikt.  Da blir det gjerne et stopp der og litt kaffe.img_1112Krysset skiløype et par ganger, og forsto da hvor alle som sto på parkeringsplassen var. Fine forhold for de som liker å gå på ski i dag.  Når jeg ser på tracket fra dagens tur, ser jeg at jeg har gått i en stor ring rundt Setertjern. Helt tilfeldig, men slik ble det i dag.img_1108-1Her en video fra dagens tur:

 

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: