Vårvær i februar

Litt tidlig kanskje, men i dag var det nesten vårvær i Østmarka i Oslo.  Skyfri himmel, vindstille og flere varmegrader er ikke verst i februar.img_1014Det har vært en heltisk uke med få turer, ihvertfall på dagtid, men kveldstur er også OK. Fint å gå i skogen om kvelden i lyset fra fullmånen.img_0987I dag ble det altså tur i finværet.  Ikke så lange turen, men et par timer i rolig tempo gjør godt.img_0993Og i slikt vær er det fint å bare sitte i sola med bål, en kopp kaffe og nybakt banankake som jeg lagde rett før turen.  Mer forlanger ikke jeg.img_0992Her en video fra dagens tur:

 

img_0995Ha en fin fredagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: