Tur rundt Svartåsen i Østmarka

Det var litt grått og noe vind i dag også, men fint turvær.  Startet turen fra skytebanen ved Losby, og fulgte blåløypa mot Halsjøen. Også i dag var det et must med isbrudder, for det var mye is på stien.img_0907Passerte en maurtue, som jeg antar at en rev har forsynt seg av. Slik er naturen.img_0924Det har vært mildvær noen dager nå, og enkelte steder er det rene vårløsningen.  På Halsjøen var det mye overvann på isen.img_0918Inne i skogen er det omrent snøfritt, og veldig fine farger.img_0935Gikk sørover langs østsiden av Halsjøen og kom etterhvert til nordenden av Drettvannet.img_0932Fulgte skogsbilvei videre til DNTs hytte ved Fiskelausa. Der smakte det godt med en kopp kaffe og niste på hyttetrappa.img_0934Derfra gikk turen på umerket sti opp til Endtjernet, og bushing i fin skog til Igletjernet.  Den siste biten gikk på umerket sti i bløt snø med mot og rundt golfbanen på Losby.img_0965Her en video fra dagens tur:

 

Ha en fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: