Kortreist tur i Østmarka

I dag var det en slik dag hvor det bare var deilig å gå rundt i skogen.  Når jeg er så heldig å ha Østmarka som nærmeste nabo tok det ikke lang tid før jeg var i marka i formiddag. Det var flere plussgrader og nesten vindstille, og sola skinte.img_0754Der var det stille og fint dag, som det som regel er midt i uka. Etter at jeg hadde funnet et fint sted til viltkameraet laget jeg meg et bål, varmet mat på primusen og slappet av i sola med kaffe.img_0747Mer skal det ikke til for å ha en fin dag.img_0752Her en kort video fra turen:

https://vaak.it/embed/a/kortreist-skogstur-6203d79ef1f99f000b5345ce

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: