På glatte stier i Østmarka

Etter en slitsom uke i retten var det ekstra deilig med en tur i Østmarka i dag. Med kaffe og niste i tursekken og isbrodder på beina la jeg i vei innover i Østmarka, sammen med turvenninne Gry.img_0503

Hadde ventet at det skulle blåse en del i dag, men det var kun oppe på åsene det blåste litt.  Ellers var det godt og varm, særlig i sola.img_0504I dag gikk turen stort sett på på stier som er brukt i vinter.  Hardt og fint underlag å gå på nå, men veldig isete og vått enkelte steder, så isbrodder er det eneste rette nå.img_0506Måtte en liten tur utenom stien for å hente viltkameraet.  Denne gangen var det en hare som hadde passert en natt.

 

img_0493Tok et kaffestopp oppe på Puttåsen, stille og fint der, før turen gikk videre ned til Lauvtjern, som ligger islagt med vann over isen.img_0494
Videre bort til Haukåsen radarstasjon. Der er det fantastisk utsikt, i all slags vær.  Er det klarvær ser man deler av Oslofjorden og videre vestover.  Selve radarstasjonen er en stor «kule» som Avinor har, den synes fra store deler av byen. img_0501Utsikten her må alltid nytes, uansett vær, før vi gikk stien ned, retning Nuggerud. Før vi kom ned dit, rakk vi en liten kaffekopp til, viktig å nyte det milde fine været.img_0505Stien kommer ned på veien som går inn mot Mariholtet ved Nuggerud, etter det går skogsbilveien videre ut.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: